Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
svart+vit = evig kärlek. Stoppa rasismen!


Färgen Svart

vad fan är det för fel på färgen svart?

vita människor går runt med svarta stadiumväskor med vita tryck.
vita människor har någon gång målat med svart färg.
vita människor gillar mörk choklad.
vita människor har någon gång haft en svart kamera.

vad fan är det för fel på färgen svart?

att gå hand i hand med en mörk man är detsamma som att hålla i en mörk chokladkaka.

färgen är den samma.

vad fan är det för fel på färgen svart?




Bunden vers (Haiku) av Lina S Magnusson
Läst 1149 gånger
Publicerad 2006-10-09 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lina S Magnusson
Lina S Magnusson