Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.-


Söker nytt napp

vi söker nytt napp med våra meten
men inget får vi på kroken, detta är verkligheten.




Fri vers av Lina S Magnusson
Läst 454 gånger
Publicerad 2006-10-09 23:42



Bookmark and Share


  Lina S Magnusson
naw så snällt :O !
2006-10-12

    Laire
i feel you :'( gillar den :)
2006-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Lina S Magnusson
Lina S Magnusson