Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svaghet


För svag,
alldeles för svag
för dig

Fallen är man,
fångad och fast
står man kvar

när skymningen
glider bort




Fri vers av Mats L.
Läst 645 gånger
Publicerad 2006-10-10 15:22



Bookmark and Share


    TigerCia
Fångad och fast - ja det kan man verkligen bli. Förhoppningsvis i en god mans (eller kvinnas) kedjor.
2006-10-28

  prinscess VIP
den här upplever jag som melankolisk
2006-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Mats L.
Mats L.