Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänd mig

 

 

\'fuel my fire\',

viskade du,

jag börjar slockna.

 

hon sjöng älska mig i E-moll

men tappade bara orden

när han ville ha utförliga svar.

 

drog upp tändaren ur fickan

och tände din cancer.

skrattade att det är inte bra, inte alls

och frågade om du vill tända mig.




Övriga genrer av narcoleptic
Läst 672 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-10 18:32



Bookmark and Share


    bottle of pop
skitcool. >:)
2007-03-12

  Orden flyger
det jag gillar är det lekfulla lätt barnsliga sätt som meningarna, särskilt de sista är uppbyggda på och som gör dikten väldigt väldigt vacker!
2006-11-04

  john ekström
Shit alltså dina dikter är så charmiga och smarta:

"drog upp tändaren ur fickan

och tände din cancer.

skrattade att det är inte bra, inte alls

och frågade om du vill tända mig."

Du har verkligen utvecklats och blivit riktigt bra.
2006-10-28

  carmie
I slutet borde det finnas med orden jag och du. För jag blir helt sunkig i huvudet nu ^^

"hon sjöng älska mig i E-moll
men tappade bara orden
när han ville ha utförliga svar."

Jättefin men jag skulle vilja ha utförligare, jag tycker du gör skitsnygag meningar ibalnd men jag ahr märkt att ajg tycker dom blir lite korta.

:)
2006-10-18
  > Nästa text
< Föregående

narcoleptic

Mina favoriter
Fast det redan hänt..