Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam i mörkret

Du vaknar upp ensam i mörkret
väggarna trycker in dig från alla
håll och kanter

Du är instängd

Du försöker förtvivlat komma ut innan
du helt har tynat bort och du hittar ett
hål

Du faller och faller men hålet har
ingen botten

Du faller i dagar och nätter men till sist
landar du med en dunst på golvet bredvid
din säng





Fri vers av sozara
Läst 289 gånger
Publicerad 2006-10-10 20:49



Bookmark and Share


    Camillaa
OH, vackert
du skriver bra!
/ C *
2006-10-13

  Micael Axelsson
Nattens drömmar kan tala känslor...
2006-10-10
  > Nästa text
< Föregående

sozara
sozara