Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill

Jag vill skrika
Jag vill gråta
Jag vill trösta och förlåta

Men mina lungor klarar inte av att skrika
Och mina ögon har inga tårar kvar
Min tröst har inga ord
Och min förlåtelse saknar sin mening

Men skriket,gråten trösten och förlåten
kommer alltid att finnas inom mig




Fri vers av sozara
Läst 385 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-10-10 21:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den här var absolut bäst!! (Hittills ;P )
Omdöme:5
2006-12-19

  Micael Axelsson
Oj... jag blev alldeles tagen av denna...
*sitter tyst*
2006-10-10
  > Nästa text
< Föregående

sozara
sozara