Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig


O`mänska

Gråt lilla barn
- är det min gråt?
Jag förrådde dig genom att vara den andra.

ingen tröst i egoismens ånger

Om jag kunde skapa ditt liv åter
väntar du?

Det är i var och en av oss världens öde avgörs.




Fri vers av annaemelie
Läst 264 gånger
Publicerad 2006-10-10 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annaemelie
annaemelie