Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var beredd!

Var beredd!
Nu kommer sanningen

Mod!
Allt vad jag vill skall bli.

Tala!
Stilla som ett ljus över ytan
sluter du dina läppar mot mina.




Fri vers av annaemelie
Läst 257 gånger
Publicerad 2006-10-10 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annaemelie
annaemelie