Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegel spegel



 

Säg mig spegel

 

Den här jävla smärtan

jag känner

Känner du på samma sätt

 

Jag känner mig så ensam

och inte alls levande

 

Det känns olustigt

att veta

 

att jag inte kan se

mitt ansikte

för alla tårar




Fri vers av Christian_H
Läst 525 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-10 22:43



Bookmark and Share


  Zabina
Det här är tungt... man får nästan ont i magen, det stockar sig lite i halsen. Jag känner igen den där känslan.
När man inte ser något igenom alla tårar.
Du målar det så bra.
2006-11-13

    ettolrahC
... för alla tårar som gör att jag ser oklart...
Jag känner igen det här! Galet bra!
2006-10-13

  ammie
en väldigt fin dikt... så känslosam och mycket bra skriven...
2006-10-12

  Gunilla Karlsson
Smärtsam
2006-10-11

  Sländan
Aj, den gjorde ont enda in i hjärtat. Fint uppbygd från början till slut.
2006-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Christian_H
Christian_H