Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den där ängen

i karlaby

springer jag med lätta ben på

 

Förbi idisslande kor och under

en himmel av klaraste blå

känns allt som den renaste frihet

 

Den där ängen

i karlaby

springer jag med lätta ben på



Bland höbalar och nyckelpigor

möter min stressade själ

en fantasivärld mitt i en djungel av grönska

och kärlek


En kärlek som jag svävar genom då varje bentag

känns som en dans på moln




Fri vers av Christian_H
Läst 374 gånger
Publicerad 2006-10-10 22:57



Bookmark and Share


  Lollan_
vacker den där :)
2007-01-27

  cogitoergosum
så väldigt vackert, och man blir så glad!
"Förbi idisslande kor och under

en himmel av klaraste blå

känns allt som den renaste frihet"
det är ren poesi i mina ögon :)
2006-10-14

  ohpeople
Tycker om upprepningarna!
/ Cecilia
2006-10-12

  Vildaste
Bra vännen/vilda
2006-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Christian_H
Christian_H