Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkrets berättelse




 

I nattens dunkla ljus

smakar

tystnaden



ensamheten




Fri vers av Christian_H
Läst 520 gånger
Publicerad 2006-10-10 23:51



Bookmark and Share


  Lilla_Lala
Fin fin fin! Den är vemodig, men när du använder ordet "smakar" så blir den samtidigt rofylld och ensamheten verkar inte så jobbig. Mycket bra!
2006-11-08

    Naemi
Gillar det korta, men ack så djupa. TUMMEN UPP!
2006-10-14

  Mi
Du är grym på att skriva!
Riktigt vackert....
2006-10-11

  Vildaste
Vill inte att du känner ensamheten vännen/vilda
2006-10-11

  Sländan
Fint skrivet, tycker om!
2006-10-11

  TiVa
Mm, ibland är det av godo med nattens ensamhet och tystnaden däri, medans det andra gånger skrämmer en från vettet.. Bra skrivet..
2006-10-11

  Jessica Ebbesson
Tycker om enkelheten i dina ord..väcker tankar. Bra!
2006-10-11

    Erika H
och smaken är....?
texten föder tankar och jag vill ha mer
du har en skön stil
erika
2006-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Christian_H
Christian_H