Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att havet inte nödvändigtvis är mitt fel




vi längtar efter varann på olika språk
och det finns stunder när jag tror på
att det bara är ett hav
som skiljer oss åt
och att havet inte nödvändigtvis
är mitt fel
jag skriver brev till honom
om väldigt små saker
allting växer om han lyssnar
och november
handlar inte om trosorna jag glömde i hans kök
utan om tårarna jag lämnade på hans arm
och om att han har nåt som är mitt
som inte ens han kan ta ifrån mej




Fri vers av Elin Lindkvinna
Läst 746 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2006-10-11 21:00



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
En fantastiskt fin dikt. De två sista raderna fastnade speciellt i mig, men hela dikten känns som en fullträff.
2007-12-30

  Mögelhud
Titeln och hela texten underbar rakt igenom.
2007-10-13

    ej medlem längre
Underbart, du är så duktigt!
Det här fastnade jag för aldeles speciellt mycket:

och att havet inte nödvändigtvis
är mitt fel
jag skriver brev till honom
om väldigt små saker
allting växer om han lyssnar
2007-03-12

  Tove Meyer VIP
du skriver magiskt, fantastiskt....
2007-01-07

  sputnik sweetheart
hela dikten är så himla vacker. den rymmer så mycket.

och titeln är alldeles bäst.
2006-12-07

  Bubamara - Maria Zakrisson
vackert.
2006-10-14

  Maskros
Denna tyckte jag var riktigt riktigt bra. Precis lagom tvetydig och lagom lång. dessutom en perfekt beskrivning av hur kärlek kan kännas. "Allting växer om han lyssnar" tyckte jag också väldigt mycket om, för det är ju verkligen så det är =D
2006-10-11

  Esset
Tycker om den här! väldigt bra skrivet.
"och om att han har nåt som är mitt som inte ens han kan ta ifrån mej"...väldigt bra beskrivning av känslor som på något sätt tillhör någon annan, men ändå inte tillhör någon.
2006-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Elin Lindkvinna
Elin Lindkvinna