Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen utan dig

Se mig i ögonen
och tala om vad du ser

Håll kvar din blick
livslust den mig ger

Du är mitt allt
hjärtat hoppar när du ler

Känner mig otroligt ensam
Älska mig - jag ber!

Jag lever genom dig nu
ingen annan alls mig ser

Du blinkar till
och så finns jag inte mer




Fri vers av Klara_
Läst 814 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2006-10-14 21:15



Bookmark and Share


  akseli
fint
2012-09-26

  Jean-Michel Orblin
fint skrivet!
2007-09-24

  Freeman
Så fin denna är, slutklämmen bara är klockren poesi!!!
2006-12-24

  teaterapa
den här var riktigt bra;)
2006-12-11

  rebster
Detta är vackert och känslosamt.
2006-11-14

  Christian_H
Jag håller med innanskrivande att du borde tänka lite på rimmen, inget ont menat utan mer för att du ska förkovra dig och kanske bli ännu bättre. I helhet imponerar du och skriver en stark dikt som fångar mig. Vemodig men tilldragande.
2006-11-12

  lodjuret/seglare VIP
tänk en smula på vad du gör när du rimmar
det blir litet tjatigt att slutraden alltid slutar på ...er

innehållet kan skrivas med mer variation än så här
det blir då lättare att ta till sig
och ger ett mindre barnsligt intryck

du har tydligen något som vill ut
och många med mig
vill bara kunna säga andra
läs här och njut

det där sista var en vink om att det som rimmar illa
kan lika gärna skrivas utan rim helt och hållet
lycka till med texterna i framtiden

det är fler här som vill höra dig ropa i vinden
inte bara känna att du stoppade i grinden
variation och en smula koll
spelar ofta en stor roll
2006-10-25

  Lilla_Lala
Den här är helt ljuvlig trots det tunga slutet!
2006-10-18

  Lars Granlöf
Härligt rak o ärlig.
Visst vore det bra om de räckte med att be tillräckligt hårt.
2006-10-17

  Neal
Bra skrivet !
2006-10-17

    Manuela
Visst är du duktig på att skriva! Jag gillar den. du skriver rakt och ärligt och det är det som det mesta handlar om:)Fortsätt i samma anda!
2006-10-17

    Confused
riktigt riktigt riktigt bra!
2006-10-16

  Christian_H
Sorlig handling, bra flöde, fina formuleringar. Du ger oss andra poeter här inspiration.
2006-10-15

    sarah.
men klara är inte det här kärlek?
2006-10-15

    Camillaa
älsakr den
pefekt uppDelning
/ C *
2006-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Klara_
Klara_

Mina favoriter
och Gud log....