Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uppskattar all typ av respons!


Vinterhaiku IV

Första ljuset tänt,
glöggen puttrar på spisen

Nedräkning börjar




Bunden vers (Haiku) av Klara_
Läst 597 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-02 19:39



Bookmark and Share


  aol
härligt klara
2008-01-28

  Mats Henricson
Till julen många klappar
barnen står i focus
skriver på små lappar
om ett litet lyckorus
blott för barnens skull
vi detta genomför
av glöggen lite full
det ingen ändå upprör
visst kan det va lite kul
med en fröjderik jul........
2007-12-05

  lodjuret/seglare VIP
om en är ensam utan att vara blond
får en vara sin egen lucia ändå, sin egen tomte
och ge sig själv klappar så röda på kinden
i vintertider utan varken köld, snö eller sällskap
2007-12-02

  Ulf Lagerholm
får en känsla av avfyrningsramp
Cape Canaveral typ -

snart exploderar hela paketet
å så lyfter allt i ett hav av eld
å rök, försvinner till slut för det
blottade ögat, däruppe nånstans
i det outgrundligt svarta å blå -
2007-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Klara_
Klara_

Mina favoriter
och Gud log....