Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uppskattar verkligen all typ av respons!


Vinterhaiku II

Midvintermorgon
Fjärran domherre sjunger

Välkomnar julen




Bunden vers (Haiku) av Klara_
Läst 604 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-01 12:54



Bookmark and Share


  Erik L
Finstämd haiku. Bra skriven!
2007-12-01

  Björn Karlsson
Domherren väcker minnen i mig
då de kom till mitt fågelbord
då var det vinter på riktigt

Jätte vacker lyrik
2007-12-01

  lodjuret/seglare VIP
som sagt, japansk stil
är det verkligen stil på
2007-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Klara_
Klara_

Mina favoriter
och Gud log....