Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
All typ av respons uppskattas!


Vinterhaiku III

adventsljusstake
värmer i vintermörkret

nybakt saffransdoft




Bunden vers (Haiku) av Klara_
Läst 584 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-02 12:04



Bookmark and Share


  thyra
Jag känner doften av lussekatter och ser aurorna kring ljusen. Fint!
2007-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Klara_
Klara_

Mina favoriter
och Gud log....