Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första frosten

små iskristaller
gnistrar vitt i gryningen

fruset ögonblick




Bunden vers (Haiku) av Klara_
Läst 438 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-08 21:49



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Mycket fint!
2008-12-08

  Lena K Nilsson VIP
Vackert!
2008-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Klara_
Klara_

Mina favoriter
och Gud log....