Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till mina underbart vackra vänner


Vad skulle jag vara?

Vackrast av allt är kärleken
Men vad vore kärleken utan alla de vackra omkring en?






Ni som varje dag lyser upp världen omkring mig
Ni som spelar så mitt hjärta kan sjunga
vackra symfonier av glädje

Vad skulle jag vara utan er?


Ni som skyddar mig under livets stormar
Ni som plockar ihop alla bitar av mig
när jag fallit sönder helt

Var skulle jag hamna utan er?


Ni som visar mig till rätta när jag hamnat fel
Ni som får mig att kikna av skratt
även om jag alls inte vill
egentligen

Hur skulle jag kunna älska utan er?




Fri vers av Klara_
Läst 638 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-23 23:54



Bookmark and Share


  aftermath
fin kompis
är nog du
det!
2007-09-21

    Bodil Sandberg
En alldeles bedårande hyllning...dina vänner kunde inte ha en bättre vän än dig!!!
2007-03-16

    Maria Malm
Du skriver verkligen om det som är viktigast av allt!
2007-03-04

    susi
vänner är som änglar :P
2007-02-25

  E-rik08
jättefint! hoppas ditt hjärta aldrig tystnar=)
2006-12-29

  Freeman
Välkommen till poeter.se!
Denna blev den första av dina dikter som jag läste...och den är underbart vacker! Gillar hur du lagt upp den...först frågeställningen och sedan alla underbara saker som får dig att känna, att kärleken är det vackraste av allt, VACKERT SKRIVET!!! =D
2006-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Klara_
Klara_

Mina favoriter
och Gud log....