Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Formel 1 förhållande

jag kan inte ha en pojkvän just nu
jag behöver tid för mig själv
andas lite

så sa du innan du kramade mig
innan vi vänskapligt skildes åt och du gick ut genom dörren
medan jag höll andan

han klev antagligen in i hissen på väg ner
kanske på åttan
och det var mellan fjärde och tredje våningen
ni lärde känna varandra

på slutstationen bottenvåningen
satte du din signatur på hyreskontraktet
åkte sedan utan att passera GÅ
och definitivt utan att andas
hem till din nye sambo i södra förorterna

tjohej så det kan gå undan i svängarna

om förhållanden var sport

då skulle du vara Michael Schumacher
up in this motherfucker




Fri vers av Isla Estrecho
Läst 588 gånger
Publicerad 2006-10-12 00:04



Bookmark and Share


    ellabella
uj uj, jobbigt egentligen.. men en skön ironisk ton i texten gillas :)
sista tre meningarna, viel gut, perfect
2006-11-20

    ej medlem längre
Starkt och berörande, bra
2006-10-31

  Lucidor
Jo det där kan hända vem som helst som någonsin gett sig in i leken. Varför inte börja betee sig sådär själv?

jag är absolut inte sugen på pizza så jag ska snart beställa en mexicana här.
2006-10-20

    Bodil Sandberg
Det här känns "argt " - förtörnat...med lite vemod som tassar i bakgrunden...och smärta...det finns definitivt smärta här...gripande!
2006-10-16

    n.
sån är jag. japp.
jag vet inte om den här texten är rolig eller sorglig.
båda kanske.
japp.
2006-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Isla Estrecho
Isla Estrecho