Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minnet av en härlig grillkväll i Djursnäs. September 2006


Djursnäs

Som en älva som strävar mot skyn
sträcker sig eldens lågor.
Från himmelen tusentals stjärnor,
mot våra kroppar ser ner.

Jag trycker mig mot ditt hjärta.
Vill känna dess puls mot min.
Varsamt tar jag din hand.
Jag vill spränga ditt innersta rum.

Vidga dess vyer och öppna dess dörrar.
Visa Dig Kärlekens yppersta liv.
Kom låt oss Älska oss varma!
Låt värmen ge oss ett liv!

Vart man sitt öga än vände,
någon vackrare syn ej fanns.
Än bilden jag fick i mitt öga.
När jag in i ditt leende såg.




Fri vers av HerrP
Läst 407 gånger
Publicerad 2006-10-12 01:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HerrP
HerrP