Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du får mig att smälta!


Härdsmälta

När dagen närmar sig natt
Och jag sitter här och längtar
Då fylls jag av en värme
Som är svår att beskriva

Den kommer från ditt inre
Den strålar ur din själ
Jag smälter som en isbit
Under sommarens heta sol

När sedan vattnet fångas upp
Av dig, min käraste av kära
Så är min lycka oändlig
Som universums evighet

© Magnus Pettersson, Nynäshamn 2007-11-22




Fri vers av HerrP
Läst 458 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-22 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HerrP
HerrP