Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskan


Jag Älskar Dig Eva!
Som livet självt!
Önskar oss lycka
Med glädje och fröjd!

Mot solen vill jag vandra
Med Dig vid min sida
Allt vackert vill jag skåda
Tills livet blir ändat

Då ska vi säga till varandra
Det liv vi hade var bra
Vi njöt av dess gåvor
Som skaparen gav.

© Magnus Pettersson, Nynäshamn 2007-10-12




Fri vers av HerrP
Läst 462 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-12 00:38



Bookmark and Share


  hero40
Mycket vacker kärleksförklaring
till Eva. Fint skrivet med känsla.
2007-10-12
  > Nästa text
< Föregående

HerrP
HerrP