Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Helande kraft!



När min själ är trött,
Och mina ögon svider.
När mitt hjärta haltar,
Och benen staplar.

Då finns en lindring,
Ja rent av bot.
Då strävar min tanke,
Emot bilden av Dig.

Du helar min själ!
Du läker min kropp!
Du gör allt ont,
Så det blir gott!

När ögonen ser Dig,
Så finns ej ondska.
När händerna rör Dig,
Så finns ej nöd.

Allt är så enkelt
När kärleken gror.

© Magnus Pettersson, Nynäshamn 2007-08-30




Fri vers av HerrP
Läst 405 gånger
Publicerad 2007-08-31 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HerrP
HerrP