Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Resa

När båten lämnar land
Och vi flyter mot okända mål
Då ser jag in i dina ögon
Och mitt hjärta fylls av värme

Vi ska njuta av tiden
När den lämnar vår kropp
Vi ska önska oss lycka
Den tid som vi har

Som en grönskande äng
Är Din ljuvliga själ
Den väcker en glädje,
Ett hopp och en tro

Att när vi vår samtid
Ska möta ihop
Så jublar vår ängel
Han ger oss allt gott

När vi sedan vårat mål ska lämna
Så hoppas och tror jag att
Vi med glädje skall minnas den tiden
Som ängeln gav oss en skatt

© Magnus Pettersson Nynäshamn 2007-07-21






Fri vers av HerrP
Läst 444 gånger
Publicerad 2007-07-21 22:45



Bookmark and Share


  HerrP
Oups stavade visst fel skall var själ i stället för skäl!
Pinsamt!!!
2007-07-21
  > Nästa text
< Föregående

HerrP
HerrP