Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har hittat min Kärlek i livet!


Mitt Hjärta

Jag har irrat som en hemlös bland stadens kvarter.
Nu har jag äntligen hittat hem!

Jag vill vakna på morgonen och se dig hos mig.
Då vet jag att jag är hemma!

Jag vill somna på kvällen och känna din famn.
Då sover jag med ro!

När jag ser Ditt vackra ansikte så brinner det inom mig.
Den elden skall vara för evigt!

Du får min själ att jubla, ja lycklig gör Du mig!
Jag Älskar Dig!




Fri vers av HerrP
Läst 404 gånger
Publicerad 2006-10-12 01:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HerrP
HerrP