Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En banal historia enbart för nöjes skull.


Rimlek

Den skönhet du strålar
får mitt sinne så glatt.
Du ler ju mot mig,
säg hur är det fatt?

Jag önskar Dig lycka
Jag önskar dig guld
Den skönhet du bär
Ska giva dig huld.

När dagen är slut
vill jag fråga dig snällt
Får jag kyssa din mun
Säg hur är det ställt?

När någon bestämmer
att rim det ska va.
så blir det ju så
att vi detta får ta.




Fri vers av HerrP
Läst 563 gånger
Publicerad 2006-10-12 01:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HerrP
HerrP