Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägrar införliva dig

Hjärtat sätter i gång processen.

Utsöndrar kärlekens gift
det oemotståndliga giftet
Som sprider sig snabbt in i blodet.

Sakta, sakta förenas med livskraften
för att göra slut på den.
Därefter upp i lungorna
så att det ska kväva mig.

Jag springer ut för att andas,
andas naturens friska luft.
Det går inte, jag vill inte
du finns i luften, i varje inandning.

Uppehåller andningen....

jag vägrar införliva dig i mig igen.

Långsamt dämpande faller jag ner på marken.
Så som en blomma vissnar utan vatten
vissnar jag långsamt utan dig
utan luft...




Övriga genrer av Nanno
Läst 377 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-10-12 17:04



Bookmark and Share


  issac.a.m
Gillar ..Gillar dina rader..
Vackert skrivet
2007-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Nanno
Nanno