Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är så less...

Jag är så less på att vara...bara vara.
Sitter fast i mig själv!
Fången.....
Jag anhöll mig själv och jag är min egen sadistiske fångvaktare.
Livstid.....

Jag är så less på att se...bara se.
Betraktar ALLT runt omkring!
Voyeuren.....
Jag spärrar upp mina ögon så jag kan se ut och in, glasklart.
Självklart.....

Jag är så less på att veta...bara veta.
Förstår världen med känsla!
Filosofen.....
Jag vet hur, vad och vilka mina ändlösa möjligheter är.
Dualitet.....

Jag är så less på min frihet, min blindhet, min dumhet.
Rädslan för allt och inget!
Tomheten.....
Jag är så uppslukad av mig själv, i mig själv, fylld.
Jag.....

Jag är så less på att vara vilse!




Fri vers av Veronika Lundqvist
Läst 281 gånger
Publicerad 2006-10-13 02:49



Bookmark and Share


    Camillaa
fint
/ C ä
2006-10-13

  emma
jag är inte less, inte det minsta, jag ledsnar aldrig på dig!!!!!!!
2006-10-13

  Steffe
Inte alls tokigt, tar upp många funderingar som säkert många på det här forumet känner igen. Existenisiella frågor som lär roa och plåga oss i många år framöver.
2006-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Veronika Lundqvist
Veronika Lundqvist