Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dårskap

I min egen dårskap

litade jag på de positiva

energierna

och de förgyllande vackra orden...





Övriga genrer av Idun 1
Läst 270 gånger
Publicerad 2004-11-29 21:59



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
gillar enkelheten sårbarheten här
2004-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1