Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Undring


Den lille

Sent är att fly
från den man har blitt
bättre att försöka
se om sig själv

Dags att se efter
hur det har blivit
vad blev det av
den man
en gång var

Vart tog han vägen
den skrikande lille
som grät
när han föddes
och sen bet ihop

Med krampartad stämma
och stelnade lemmar
med bröstkorg och mage
som nästan ej rördes

Ja vart tog han vägen
den som blev jag
Den lille som föddes
till världen




Fri vers av Mats VIP
Läst 318 gånger
Publicerad 2006-10-14 10:48



Bookmark and Share


  ÅsaLena
Tänkvärd och viktig fråga! Läser med behållning!
Liten synpunkt dock på utformningen. Hellre "blivit" istället för "blitt" i första versen - och andra versen känns lite överflödig.
2007-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Mats
Mats VIP