Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känsla av skuld.


Förlåtelse



Alltid denna tyngd av synder
i mitt innersta
tyngden ingen vill ha
Därför måste jag älska den
bära den med mig
ta hand om den
utan att svikta
Bara så kan jag rättfärdiga
mina gärningar




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 439 gånger
Publicerad 2006-10-14 16:37



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Det här känns långt in i hjärteroten...att inte få förlåtelse...en livslång plåga
2006-11-09

  noname_realmind
Älska inte skulden. Försökt släppa den!
Ge inte denna svårhanterliga del av illusionen
näring genom att ge den din uppmärksamhet!

"Forgiveness allows love to return to awareness...."

Jag tror att skuldkänslor står ivägen för kärleken.
Bättre släppa dem än att släpa dem... :)

Tänkvärd text.
2006-10-27

  Albert
älska tyngden?
älska skulden?

går det?

du låter klok med din tunga börda
2006-10-20

  britt-marie VIP
Skuld känner vi alla av
Kan tro att en bra början till
bearbetning är medvetenheten om den.
B-M
2006-10-15

    Bim
Skuld tar man inte på sig,den kommer smygande.Man måste förlåta sig själv så som man förlåter andra.Hälsn.Bim
2006-10-15

    Bim
Kuld tar man inte på sig,skuld kommer smygande.
Bästa botemedlet är att förlåta sig själv, så som man förlåter andra.Hälsn.Bim
2006-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors