Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han dog

kan det vara så

ett liv går iväg
som om tänkt
av någon

får inte

kan inte
vara så

mening saknas
vid horribel konsekvens

av blommans
vindomrörning

vid knoppens
sista sprängning

du måste vara
själva nektarn
nu

som mättar
oss andra




Fri vers av Cassiopeia
Läst 403 gånger
Publicerad 2006-10-14 21:47



Bookmark and Share


  Mareld
Helt galet vackert! Titeln får mig att stanna upp och gör att jag bara måste läsa. Och jag blir inte besviken på resten. Favoriten är nog:

"du måste vara
själva nektarn
nu

som mättar
oss andra"

Måste bokmärka och återkomma till denna.
2006-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Cassiopeia