Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon sörjer

oväntad spik

gjorde svart hål

i min höft

mage

benmärg


men


en doft brände fast

ditt ansikte

på mitt nyckelben


låste fast minnet

av allt

du hann




Fri vers av Cassiopeia
Läst 362 gånger
Publicerad 2006-10-15 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cassiopeia