Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

obehagligt uppvaknande


öm hud

som om
vidrörd av dig
i sömnen

jag drog din käke
mot min hand

rekyl

ett slag
en smekning

tolkningen hängde knivlik
över våra huvuden




Fri vers av Cassiopeia
Läst 323 gånger
Publicerad 2006-12-08 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cassiopeia