Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fru k brinner!!

ser du att det brinner

inne

hos fru k

hon självantände

efter bortlämnandet

av sina barn


varannan vecka

är ett

helvetets fyrverkeri








Fri vers av Cassiopeia
Läst 325 gånger
Publicerad 2006-10-14 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cassiopeia