Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite halvt ironiskt


Senryu- Valet vi har

du gör som du vill
[nej, jag gör som jag måste]
bara att inse




Bunden vers (Haiku) av aPorcupine
Läst 305 gånger
Publicerad 2006-10-15 00:16



Bookmark and Share


  Davidoff
Klockren!

Och så SANN!!
2006-11-04

    Camillaa
Bra skrivet :)
/ C *
2006-10-15
  > Nästa text
< Föregående

aPorcupine
aPorcupine