Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


hos drömmarna

jag har flyttat in
hos drömmarna
sträcker mig över
sköra golv
genomsynliga väggar

tanken tänjs ut
fångar flagor
i rummen
där tiden nyss varit

jag kan inte
hejda min närvaros hamn

…en solkatt spelar vid min säng
jag sover inte

men drömmer




Fri vers av kanelen
Läst 474 gånger
Publicerad 2006-10-15 18:30



Bookmark and Share


  kath
drömsk och underbar ... och jag anar höstens melodi i orden ...

njuter, njuter av orden ........................
2006-10-15
  > Nästa text
< Föregående

kanelen
kanelen