Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljudet av livet som bugar...

Ett brunt litet torrt löv
frasar runt i en storm
tror att det rubbas lätt
av vindens kastbyar

Men det är inte lövet
som rubbas, utan livet
som viker undan i vördnad
för det vackra frasiga lövet

Då det sprider sina
sköra toner för sista
gången Innan det föds
på nytt.




Övriga genrer av morratorium
Läst 377 gånger
Publicerad 2006-10-15 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morratorium