Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du kallar

Du vill
kalla mig
vid andra
namn

Jag vill
bara kalla
dig för

min




Övriga genrer av morratorium
Läst 396 gånger
Publicerad 2006-11-15 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morratorium