Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
NU, när då är sen, efter nu, fast efter när du var du....


tidsresare

Fram

TIDEN

var det denna tid
som folk hänvisade till
då de sa EN gång i vår TID

eller är det mitt kvitto
'
på allt som jag
valt att missa i

TIDEN

bakåt?




Fri vers av morratorium
Läst 73 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-18 16:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morratorium