Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resan på biljetten

Resan på biljetten gick inte
till drömmarnas moln
utan verklighetens blomma
väntade vid dess mål

Drömmen är underbar
men inte lika vacker
Drömmen är härlig
men dör vid beröring

Denna resa
är ingen dröm
det vet jag
väldigt enkelt

Jag lever när jag rör vid dig




Övriga genrer av morratorium
Läst 373 gånger
Publicerad 2006-10-26 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morratorium