Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Formen av en rörelse i dina ord

Vill ge dig
en gåspenna
att skriva med
få se texten leva

När den följer
din kropps rörelser
istället för att
stilla gjutas

i gamla former

citalopramismen
öppnar upp vägar
och spår i de
gamla orden

Linjerna siar
om nya möten
och upptäckter
som avtäcks

i nya former


själv ser
jag endast
dina former




Övriga genrer av morratorium
Läst 378 gånger
Publicerad 2006-10-15 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morratorium