Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten är vacker

för du ligger
under dess himmel

även om du
inte är vid
min sida


ännu




Övriga genrer av morratorium
Läst 398 gånger
Publicerad 2006-10-15 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morratorium