Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusreflexer

Överraskad av ljusreflexerna
sökte jag källan
och fann en trasig spegel
- uppåtvänd
på botten i din själ




Fri vers av Siggesdotter
Läst 395 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-11-30 18:22



Bookmark and Share


  Bengt Sareld
Ett "Du"!
Med en kanske gemensam länk till det oerhörda.
2019-05-19

  Lany
ser spegelvända reflexer när jag läser detta
2004-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter