Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar

Sköra ord
fastnar på mina läppar
kysser dig
och du får all min längtan

Livet glimmar här inne
och jag väntar
på att kosmos
ska omfamna oss

I en explosion av ljus
när bomber föll
såg jag frihetens folk
vandra mot oss

Knutna nävar

\"I have a dream\"

kampen som tystnade

De gråter här och
på Guantanamo
på Västbanken inget nytt

Vi säljer våra barn
vi säljer våra drömmar

\"I have a dream\"

viskas nu så tyst




Fri vers av mariann
Läst 652 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-15 21:38



Bookmark and Share


    Oprofessionell
.. vet inte vad jag ska säga faktiskt, den känns så pure som en obefläckad själ om du förstår vad jag menar.


''Sköra ord
fastnar på mina läppar
kysser dig
och du får all min längtan''

Just det stycket får mig att längta, för just det stycket väcker så många känslor
2006-10-16

  Dilsewat
Jag verkligen gillar när du drar det egna nära känslan och i ett grepp fångar vidder som sträcker sig över hela världen...
2006-10-16

    Ängel i regnet
så vackert skrivet!
2006-10-15
  > Nästa text
< Föregående

mariann
mariann