Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krackelerad




glider sakta
men säkert
ifrån varandra

tunna trådar
sköra av tiden
håller bitarna
på plats

du
och
jag
livet



vi

glider

isär










Övriga genrer av zaphod
Läst 579 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-16 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zaphod
zaphod