Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sRGB




sanningens färgskala

från topp till tå




Röd, Grön
& Blå



illröda strå

ögon gröna som få

och

en liten blå tå









Övriga genrer av zaphod
Läst 570 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-06 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zaphod
zaphod