Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksknypplar



Knyter ett täcke
ett täcke av kärlek

som du kan vira om dig

när sorg och mörker
tränger sig på





Övriga genrer av zaphod
Läst 560 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-06-08 20:08



Bookmark and Share


  TheThinLine
Den är inspirerande :)
Och väldigt fin.
2007-06-08

  Lena Renman
Hej
Önskar mej ett sånt täcke. Mycket vackert och kärleksfullt skrivet.
Lena
2007-06-08

  Sanningsägaren VIP
fint tanketyg
tycker jag
söt
2007-06-08

  Mandalay
Applåd! Det här är riktigt bra. Vackert. :) Bokmärker.
2007-06-08
  > Nästa text
< Föregående

zaphod
zaphod