Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svettig penetrering





spetsar

bänder

vänder

och

gör om



tränger ner

blandar om



fortsätter gång

på gång










så jorden i landet

blir fin till nästa säsong





Fri vers av zaphod
Läst 663 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-26 14:01



Bookmark and Share


  wayward - taiga
den här med..
2006-10-02

    Erika H
*ler*
men passa dig för squash, det blir hur mycket som helst ju

skön dikt
erika
2006-09-29

  Propella
*skrattar*

Underbvart med överraskande texter. Snyggt!
2006-09-28

  Helene Månsson
kul hörrö! /Helene
2006-09-26
  > Nästa text
< Föregående

zaphod
zaphod