Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Huvudräkning...




ett plus ett

blir oftast

två


men


ett plus ett

kan bli

sex


och


sex plus ett

kan bli tre



om man inte


räknar med bråk






Övriga genrer av zaphod
Läst 570 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-14 15:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kul ordlek..
2008-02-01

  aftermath
härlig ordlek
effektfull punschline!
2007-06-18

  hellen
wow, så bra! riktigt kul! hälsningar hellen
2007-01-30
  > Nästa text
< Föregående

zaphod
zaphod